Finnmatkojen Bulgaria

Bulgaria

Hiekkarantojen, vilkkaiden rantalomakohteiden ja nykyaikaisten hotellien ansiosta Bulgarian matkamme ovat suosittuja. Varmasti suosioon on syynä myös kohteen edullinen hintataso ja lyhyt lentomatka, vain noin kolme tuntia. Valikoimassamme on mukavia All Inclusive -hotelleja ja pieniä kodikkaita hotelleja, sekä tietysti kaikkea siltä väliltä. Varaa suosikkisi! Lue lisää

Hiekkarantojen, vilkkaiden rantalomakohteiden ja nykyaikaisten hotellien ansiosta Bulgarian matkamme ovat suosittuja. Varmasti suosioon on syynä myös kohteen edullinen hintataso ja lyhyt lentomatka, vain noin kolme tuntia. Valikoimassamme on mukavia All Inclusive -hotelleja ja pieniä kodikkaita hotelleja, sekä tietysti kaikkea siltä väliltä. Varaa suosikkisi!

Rantoja, ostoksia ja huveja
Bulgaria on – ehkä hieman yllättäenkin – takuuvarma valinta ihanalle rantalomalle. Varmaa aurinkoa, vaaleahiekkaisia ja leveitä rantoja, ostospaikkoja, vauhdikkaita vesipuistoja sekä terasseja ja klubeja niille, jotka haluavat jatkaa iltaa pidempään.

Mitä tehdä Bulgariassa?
Nähtävää ja tekemistä on täällä runsaasti. Lähde katamaraanipurjehdukselle, osallistu sukelluskurssille, tutustu Pomorien viinialueeseen tai tee jeeppiretki vuorille. Ja paras vinkki perheille: Captain Jackin risteily Mustallemerelle, ohjelmassa leikkiä, rentoa oleilua ja uimapysähdyksiä.   

Löydä oikea lomakohde
Finnmatkoilla on tarjolla erilaisia lomakohteita vilkkaista rantakohteista kapeiden kujien muodostamiin uneliaisiin kyliin.

 • Sunny Beach – Bulgarian suurin lomakohde tarjoaa ostoksia, huveja, rantoja ja vesiurheilua. Valitse suosikkisi noin 20 hotellin joukosta, osa on suunnattu perheille, osa ilman lapsia matkustaville.
 • Obzor ja Tsarevo – keskisuuria lomakohteita, joissa pikkukaupungin tunnelmaa ja riittävästi ravintoloita.
 • Nessebar – kulttuurihistoriallinen idylli mukulakivikatuineen Unescon maailmanperintölistalta.
 • Sinemoretz ja S:t Vlas – All Inclusive -hotelleja rauhallisella ja kauniilla maaseudulla.

Löydä oikea hotelli

 • Blue Star – hotellit on suunniteltu siten, että niin lapset kuin aikuiset viihtyvät. Sunny Beachiltä löydät suositun Blue Star Majestic Beachin.
 • RIU – yksi maailman johtavista hotelliketjuista, painopisteenä ruoka & juoma sekä palvelu.
 • SuneoClub – perheille, joiden toiveissa on edullinen All Inclusive -hotellia. SuneoClub Helios Beach sijaitsee Obzorissa, aivan rannalla.
 • Valikoituja hotelleja erityistoiveisiisi Perhelöytö-, Parhaalla paikalla-, All Inclusive Beach-, Pientä ja kodikasta- sekä De Luxe-luokista.    

Bulgarian ilmasto
Katso Bulgarian lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta. 

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Bulgarian passi- ja viisumikäytännöistä »


Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Bulgaria

 • Sunny Beach

  Sunny Beach

  Bulgarian värikkäin lomakohde tarjoaa ostoksia, ravintoloita ja iltaelämää kuusi kilometriä pitkän hiekkarannan äärellä. Valikoimassamme on hotelleja niin perheille, pareille kuin kaveriporukoille.

 • Nessebar

  Nessebar

  Idyllinen keskiaikainen kaupunki muurien ympäröimänä, vain 5 km Sunny Beachiltä. Nauti ilmapiiristä, nähtävyyksistä ja ravintoloista pikkuisten poukamien ja rantojen lähellä.

 • Obzor

  Obzor

  Obzorin rantalomakohteessa on kilometrien pituinen ranta ja riittävä valikoima ravintoloita ja pikkukauppoja. Valikoimassamme on mm. All Inclusive -hotelli aivan rannalla.

 • Tsarevo

  Tsarevo

  Lomakohde on ihastuttava yhdistelmä rantaelämää, pikkukaupungin tunnelmaa ja kaunista luontoa. Perheille sopiva All Inclusive -hotelli Beach Club Serenity Bay sijaitsee aivan rannalla.

 • S:t Vlas

  S:t Vlas

  S:t Vlas on pieni ja rauhallinen lomakohde, vain viiden kilometrin päässä Sunny Beachistä. Huippumoderni Riu Helios Paradise sijaitsee rannalla ja muistuttaa pientä lomamaailmaa, jossa on altaita, kuntosali ja spa.