Bulgaria

Hiekkarantojen, eloisien rantalomakohteiden ja nykyaikaisten hotellien ansiosta Bulgarian matkamme ovat kovin suosittuja. Ehkä suosioon on syynä myös kohteen edullinen hintataso ja lyhyt lentomatka, vain noin kolme tuntia! Lue lisää

Hiekkarantojen, eloisien rantalomakohteiden ja nykyaikaisten hotellien ansiosta Bulgarian matkamme ovat kovin suosittuja. Ehkä suosioon on syynä myös kohteen edullinen hintataso ja lyhyt lentomatka, vain noin kolme tuntia!

Finnmatkoilla on tarjolla erilaisia lomakohteita keskikokoisista rantakohteista kuten Obzor ja Tsarevo kulttuurihistorialliseen idylliin, Nessebariin, joka löytyy myös Unescon maailmanperintölistalta. Sekä tietysti Bulgarian suurin lomakohde Sunny Beach, jonka ostos-, huvi- ja perheaktiviteettitarjonta on lähes loputon. Täällä valikoimassamme on parikymmentä hotellivaihtoehtoa Pientä ja kodikasta -hotelleista De Luxe -luokan vaihtoehtoon.

Blue Star -hotellien yksityiskohdat on suunniteltu siten, että niin lapset kuin aikuiset viihtyvät. Sunny Beachin Blue Star Majestic Beach on erityisen suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Sunny Beachissä erinomaisella paikalla sijaitsee myös Blue Star Grand Victoria. Rauhallisesta Sinemoretzin pikkukylästä löytyy Blue Star Bella Vista Beach Club, jossa asut aivan rannalla ja voit nauttia All Inclusive -palveluista.

Uutuus! Pienessä Sveti Vlasin lomakohteessa, heti Sunny Beachin ulkopuolella, voit viettää täyden palvelun lomaa uudessa ClubHotel Riu Helios Paradisessa.

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • Pientä & kodikasta

  • Kesä 15 Kes 15

  Kirios FF

  Vanhassa Nessebarissa – oma hedelmäpuutarha

  • Kesä 15 Kes 15

  Uutuus

  Riu Helios Paradise FFFF+

  Rannan äärellä – All Inclusive kellon ympäri

 • All Inclusive Beach

  • Kesä 15 Kes 15

  Riu Helios Bay FFFF

  All Inclusive -hotelli, merinäköala kaikista huoneista

  • Kesä 15 Kes 15

  Riu Helios FFFF

  All Inclusive -hotelli aivan rannalla

 • Rauhallinen keidas

  • Kesä 15 Kes 15

  Zebra FFF

  Suosittu hotelli lähellä sekä rantaa että keskustaa

Finnmatkojen Bulgaria

 • Sunny Beach
  Sunny Beach
  Sunny Beach

  Sunny Beach

  Bulgarian värikkäin lomakohde tarjoaa ostoksia, ravintoloita ja iltaelämää kuusi kilometriä pitkän hiekkarannan äärellä. Valikoimassamme on hotelleja niin perheille, pareille kuin kaveriporukoille.

 • Nessebar
  Nessebar
  Nessebar

  Nessebar

  Idyllinen keskiaikainen kaupunki muurien ympäröimänä, vain 5 km Sunny Beachiltä. Nauti ilmapiiristä, nähtävyyksistä ja ravintoloista pikkuisten poukamien ja rantojen lähellä.

 • Tsarevo
  Tsarevo
  Tsarevo

  Tsarevo

  Lomakohde on ihastuttava yhdistelmä rantaelämää, pikkukaupungin tunnelmaa ja kaunista luontoa. Perheille sopiva All Inclusive -hotelli Beach Club Serenity Bay sijaitsee aivan rannalla.

 • Obzor
  Obzor
  Obzor

  Obzor

  Obzorin rantalomakohteessa on kilometrien pituinen ranta ja riittävä valikoima ravintoloita ja pikkukauppoja. Valikoimassamme on mm. All Inclusive -hotelli aivan rannalla.

 • Sinemoretz
  Sinemoretz
  Sinemoretz

  Sinemoretz

  Rauhallinen kylä, jossa on kaksi upeaa rantaa luonnonkauniissa ympäristössä. Blue Star Bella Vista Beach Clubissa hintaan sisältyy All Inclusive ja aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille.

 • Sveti Vlas

  Uutuus

  Sveti Vlas

  Uutuus

  Sveti Vlas

  Uutuus

  Sveti Vlas

  Sveti Vlas on pieni ja rauhallinen lomakohde, vain viiden kilometrin päässä Sunny Beachistä. Uusi Riu Helios Paradise sijaitsee rannalla ja muistuttaa pientä lomamaailmaa, jossa on altaita, kuntosali ja spa.

Sivun alkuun