Finnmatkojen Bulgaria

Bulgaria

Hiekkarantojen, eloisien rantalomakohteiden ja nykyaikaisten hotellien ansiosta Bulgarian matkamme ovat kovin suosittuja. Ehkä suosioon on syynä myös kohteen edullinen hintataso ja lyhyt lentomatka, vain noin kolmen tuntia! Lue lisää

Hiekkarantojen, eloisien rantalomakohteiden ja nykyaikaisten hotellien ansiosta Bulgarian matkamme ovat kovin suosittuja. Ehkä suosioon on syynä myös kohteen edullinen hintataso ja lyhyt lentomatka, vain noin kolmen tuntia!

Finnmatkoilla on tarjolla erilaisia lomakohteita keskikokoisista rantakohteista kuten Obzor ja Tsarevo kulttuurihistorialliseen idylliin, Nessebariin, joka löytyy myös Unescon maailmanperintölistalta. Sekä tietysti Bulgarian suurin lomakohde Sunny Beach, jonka ostos-, huvi- ja perheaktiviteettitarjonta on lähes loputon. Täällä valikoimassamme on parikymmentä hotellivaihtoehtoa perheille suunnatuista Blue Star -hotelleista Spahotelleihin ja De Luxe -luokan vaihtoehtoihin.

Lisäksi yksi Blue Star -hotellimme sijaitsee rauhallisessa Sinemoretzin pikkukylässä. Tässä suositussa Blue Star Bella Vista Beach Clubissa asut aivan rannalla ja voit nauttia All Inclusive -palveluista.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Bulgaria

 • Sunny Beach
  Sunny Beach
  Sunny Beach

  Sunny Beach

  Bulgarian värikkäin lomakohde tarjoaa ostoksia, ravintoloita ja iltaelämää kuusi kilometriä pitkän hiekkarannan äärellä. Valikoimassamme on hotelleja niin perheille, pareille kuin kaveriporukoille.

 • Sinemoretz
  Sinemoretz
  Sinemoretz

  Sinemoretz

  Rauhallinen kylä, jossa on kaksi upeaa rantaa luonnonkauniissa ympäristössä. Blue Star Bella Vista Beach Clubissa hintaan sisältyy All Inclusive ja aktiviteetteja koko perheelle.

 • Nessebar
  Nessebar
  Nessebar

  Nessebar

  Idyllinen keskiaikainen kaupunki muurien ympäröimänä, vain 5 km Sunny Beachiltä. Nauti ilmapiiristä, nähtävyyksistä ja ravintoloista pikkuisten poukamien ja rantojen lähellä.

 • Obzor
  Obzor
  Obzor

  Obzor

  Obzorissa on rauhallinen tunnelma, kilometrien pituinen ranta ja riittävä valikoima ravintoloita ja pikkukauppoja. Valikoimassamme on mm. All Inclusive -hotelli aivan rannalla.

 • Tsarevo
  Tsarevo
  Tsarevo

  Tsarevo

  Lomakohde on ihastuttava yhdistelmä rantaelämää, pikkukaupungin tunnelmaa ja kaunista luontoa. Perheille sopiva All Inclusive -hotelli Beach Club Serenity Bay sijaitsee aivan rannalla.