Rauhallinen keidas
Hillittyä tunnelmaa

Capella Marigot Bay FFFF+

Ylellinen hotelli ylellisen huvivenesataman äärellä

Maailmassa ei ole montaa Capella Marigot Bayn kaltaista hotellia. Tasokas hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla, sademetsien peittämällä Marigot Bayn lahdella, jossa luksusjahdit ja suuret purjeveneet kiiltävät rinnakkain ylellisessä satamassa. Lue lisää

Maailmassa ei ole montaa Capella Marigot Bayn kaltaista hotellia. Tasokas hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla, sademetsien peittämällä Marigot Bayn lahdella, jossa luksusjahdit ja suuret purjeveneet kiiltävät rinnakkain ylellisessä satamassa.

Capella Marigot Bay on varattavissa kahden viikon yhdistelmäloman ensimmäiselle viikolle. Toisen viikon vietät valitsemassasi hotellissa Barbadoksella.

Satamaan viettävässä rinteessä
Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, sataman äärellä sijaitsevalla rinteellä. Kun varaat merinäköalallisen huoneen, voit nauttia parvekkeeltasi tai maaterassiltasi upeasta lahdelle avautuvasta näköalasta.

Merirosvoja ja taisteluita
Marigot Bay on vuosisatojen ajan toiminut merirosvojen piilopaikkana. 1800-luvulla lahti toimi tunnetun englantilaisten ja ranskalaisten välillä käydyn taistelun näyttämönä. Englantilaiset piiloutuivat tänne ja onnistuivat yllättämään ranskalaiset ja näin voittivat taistelun. Nykyisin alue toimii kaiken kokoisten, nykyaikaisten alusten satamana.

Kolme ravintolaa ja kolme baaria
Capella Marigot Bayssa voit valita kolmen eri ravintolan välillä, joista jokaisella on hieman erilainen teema. Baareja on myös kolme, mm. yksi allasbaari, jonne pääset uimalla, sekä kiva baari laiturin äärellä.

Huvivenesataman yhteydessä olevassa pienessä kylässä on liikkeitä ja kauppoja, joissa veneilijät käyvät ostoksilla ja täyttämässä varastojaan.

Beach club ja vesiurheilua
Hotellilla on kaksi suurta allasaluetta. Ja kun haluat upottaa varpaasi Karibian mereen, pääset pikaveneellä nopeasti rannalle, jossa myös hotellin beach club sijaitsee. Täällä on mahdollisuus myös snorklata ja harrastaa vesiurheilua.

Kuntoilutila on avoinna vuorokauden ympäri, lisäksi hotellilla on spa ja jacuzzi sekä mahdollisuus hierontaan.

Huone vai sviitti?
Valitse joko tilava sviitti tai ylellinen hotellihuone. Sviiteissä on hyvä keittovarustus.

Näin varaat yhdistelmämatkan netistä
Yhdistelmäloman varaat klikkaamalla Varaus-välilehteä tämän sivun ylälaidasta. Tämän jälkeen valitset "Yhdistelmälomat" ja valitset matkakohteeksi Barbadoksen. Tämän jälkeen valitset Capella Marigot Bay -hotellin Saint Lucialta ajanjaksolle 1 ja haluamasi hotellin Barbadokselta ajanjaksolle 2.

Mikäli tarvitset apua yhdistelmäloman varaamisessa, soita Finnmatkojen asiakaspalveluun, puh. 0303 60 640.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa tai sviitissä, amerikkalainen aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 300-500 m
Keskustaan 4 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
-

Asiakasarvio

Huone -
Hotellipalvelu -
Ruoka -
Asiakasarvio puuttuu, koska hotellista on alle 20 arviota.

Suosituimmat hotellit