All Inclusive Beach
Vaivatonta lomaa lähellä rantaa

Crystal Cove FFFF+

Paras All Inclusive -hotellimme Barbadoksella

Charmikas piilopaikka paratiisissa! Moderni All Inclusive -hotelli Crystal Cove sijaitsee aivan rannalla, Barbadoksen länsirannikolla. Hotelli on tasokas ja siellä on varsin välitön ja rento tunnelma. Lue lisää

Charmikas piilopaikka paratiisissa! Moderni All Inclusive -hotelli Crystal Cove sijaitsee aivan rannalla, Barbadoksen länsirannikolla. Hotelli on tasokas ja siellä on varsin välitön ja rento tunnelma.

Crystal Cove koostuu useasta pienestä rakennuksesta, joita trooppinen puutarha ja kivetyt polut erottavat. Täällä voit viettää lomapäiviäsi hotellin laguunimaisella allasalueella tai hotellin edustalla sijaitsevalla vaaleahiekkaisella rannalla.

Vesiurheilua ja ainutlaatuinen allasbaari
Ranta tarjoaa oivan mahdollisuuden kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten snorklausta ja purjelautailua. Ranta on korallipohjainen. Kun kaipaat janon sammuttajaa, suosittelemme Crystal Coven allasbaaria, jollaista ei löytyne toista. Baari sijaitsee nimittäin luolassa ja tänne pääsee uimalla vesiputouksen läpi.

Karibialaisia rytmejä

Hotelli järjestää viihdettä ja monenlaista ohjelmaa useana iltana viikossa, jolloin voit svengailla mukana calypson, jazzin ja muiden karibialaisten rytmien tahdissa. Päivän pääateriat tarjoillaan Reflections-ravintolassa ulkona, altaan tuntumassa. Lisäksi hotellilla on Drifters Beach Bar alhaalla rannalla.

Huoneet ja sviitit ovat värikkäitä ja karibialaiseen tyyliin sisustettuja, näköala on puutarhaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Rantaan 25-50 m
Bridgetowniin 8 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
-

Asiakasarvio

Huone -
Hotellipalvelu -
Ruoka -
Asiakasarvio puuttuu, koska hotellista on alle 20 arviota.

Suosituimmat hotellit