Pientä & kodikasta
Aitoa tunnelmaa

Beach View FFF+

Tilavat ja hyvinvarustellut huoneistot

Kodikas huoneistohotelli Beach View sijaitsee St Jamesissa, Barbadoksen länsirannikolla. Se sijaitsee hieman korkeammalla tarjoten näköalan Paynes Bayn lahdelle. Lue lisää

Kodikas huoneistohotelli Beach View sijaitsee St Jamesissa, Barbadoksen länsirannikolla. Se sijaitsee hieman korkeammalla tarjoten näköalan Paynes Bayn lahdelle.

Hotellilta on noin 10 minuutin matka paikallisbussilla pääkaupunki Bridgetowniin ja 5 minuuttia vilkkaaseen Holetownin pikkukaupunkiin, josta löydät pikkukauppoja, baareja, ravintoloita ja huvituksia.

Hyvinhoidettu allasalue meren puolella
Hotellialue on hyvinhoidettu lyhyeksi leikattuine nurmikenttineen, kivettyine polkuineen ja vehreine laguunimaista allasta reunustavine kasveineen. Aurinkotuoliltasi sinulla on paraatipaikka ihastella Karibian merimaisemia. Hotellin allasbaarista voit noutaa kylmää juotavaa ja pikkupurtavaa upeiden maisemien kyytipojaksi.

Lähellä rantaa
Liidunvalkealle hiekkarannalle päästäksesi suuntaa hotellin vieressä kulkevaa polkua alas ja yli päätien.

Huoneistoissa maksuton langaton internetyhteys
Beach View -hotellin huoneistot ovat tilavia ja niissä on hyvinvarustellut keittiöt. Käytössäsi on maksuton langaton internetyhteys ja pesukone, jolla voit tarvittaessa pestä lomavaatteitasi.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, aamukahvi.

Sulje
Rantaan 100-200 m
Bridgetowniin 9 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari Ei / Ei
-

Asiakasarvio

Huone -
Hotellipalvelu -
Asiakasarvio puuttuu, koska hotellista on alle 20 arviota.

Suosituimmat hotellit