Barbadoksen länsirannikko

Asettaudu pitkäksesi valkoiselle rannalle ja snorklaa merikilpikonnien kanssa. Skoolaa punch rommilla ja nauti grillattua lentokalaa romanttisessa ravintolassa meren äärellä. Barbadoksesta on tullut yksi Karibian suosituimmista saarista, Finnmatkoilla pääset sinne mukavasti suoralla tilauslennolla. Rauhallisella Länsirannikolla on tarjolla muutama parhaista hotelleistamme, aina Pientä ja kodikasta -luokan hotelleista All Inclusive Beach - ja De Luxe -hotelleihin. Lue lisää

Asettaudu pitkäksesi valkoiselle rannalle ja snorklaa merikilpikonnien kanssa. Skoolaa punch rommilla ja nauti grillattua lentokalaa romanttisessa ravintolassa meren äärellä. Barbadoksesta on tullut yksi Karibian suosituimmista saarista, Finnmatkoilla pääset sinne mukavasti suoralla tilauslennolla. Rauhallisella Länsirannikolla on tarjolla muutama parhaista hotelleistamme, aina Pientä ja kodikasta -luokan hotelleista All Inclusive Beach - ja De Luxe -hotelleihin.

Barbadoksen länsiosa kiertyy kohti Karibianmerta ja on usein suojassa tuulilta, aalloilta ja merivirroilta. Rannat ovat siksi saaren lapsiystävällisimpiä. Hotellit ja lomakohteet ovat hiukan enemmän hajallaan kuin Barbadoksen Etelärannikolla. Pikkukaupat, ravintolat ja illanviettopaikat eivät kuitenkaan sijaitse kaukana. Niitä löydät sekä lähiympäristöstä että pääkaupunki Bridgetownista, jonne pääset kätevästi joko paikallisbussilla tai taksilla.

Muutamia saaren parhaista hotelleista
Tasokkaaseen All Inclusive -lomaan suosittelemme aivan rannalla sijaitsevaa hotelli Crystal Covea. Jos taas etsit De Luxe -majoitusta, voit valita tunnetun Sandy Lanen. Tässä hotellissa on asunut kuuluisuuksia Kuningatar Elizabethista Jennifer Lopeziin, mm. Tiger Woods ja ruotsalainen Elin Nordegren vihittiin täällä vuonna 2004. Hotelli Sandy Lane on varattavissa vain erikoistilauksesta asiakaspalvelumme kautta.

Pientä ja kodikasta -hotelleja
Pientä ja kodikasta -luokasta löydät huoneistohotelli Beach View´n, jossa on kodikas tunnelma ja ainoastaan 18 huoneistoa. Valikoimassamme on myös useita hotelleja sinulle, joka käytät rahasi lomalla mieluummin kaikkeen muuhun paitsi asumiseen; tutustu Edullinen vaihtoehto -luokan hotelleihimme alempana sivulla.

Koralliriuttoja ja merikilpikonnia
Barbadokseen on helppo tutustua, saari on vain 34 km pitkä ja 23 km leveä. Se on muodostunut osin korallista, mikä saa sen kuuluisat rannat hohtamaan valkoisesta aina himmeän vaaleanpunaiseen. Lähes koko saarta kiertää koralliriutta, joten kohde on täydellinen snorklaukseen ja sukellukseen. Toinen wow-kokemus on uinti merikilpikonnien kanssa, joista onkin tullut saaren symboli.

Ystävällinen palvelu
Barbados itsenäistyi vuonna 1966, 340 brittiläisen siirtomaahallintovuoden jälkeen. Tämän takia voit kohdata saarella suhteellisen paljon englantilaisia, sekä vakituisissa asukkaissa että lomalaisissa. Saaren asukkaat puhuvat hyvää englantia ja ravintoloissa ja hotelleissa työskentelevillä on myös useimmiten valtiollinen matkailualan koulutus, mikä näkyy lomailijoiden ammattimaisessa palvelussa ja ystävällisessä kohtelussa.

Retkiä maalla ja merellä
Laajassa retkivalikoimassamme on mm. koko päivän kestävä saarikierros, katamaraaniristeily, sukellusveneretkiä, snorklausretki merikilpikonnien luo, grillipäivällisen sisältämä beach party sekä luontoretki sekä Harrison’s Cave -tippukiviluolaan että luonnonsuojelualueelle, jossa asuu marakatteja. Lue retkistä lisää Retket-välilehdeltä.

Häät paratiisissa
Retket-välilehdeltä voit lukea myös kolmesta erilaisesta hääpaketistamme. Kaikki sisältävät englanninkielisen hääsuunnittelijan palvelut, kuohuviinit, hääkakun, kukat sekä vihkimisen rannalla tai puutarhassa. Paketeista hienoin sisältää lisäksi hääkuvan, hääillallisen, yhden päivän spa-hoidon molemmille sekä paljon muuta.

Yhdistä lomaasi Saint Lucia tai Grenada
Kaksi karibialaista saarta yhdellä ja samalla lomalla on täydellinen yhdistelmä sinulle, joka haluat kokea lomallasi vähän enemmän. Vain 45 minuutin lentomatkan päässä Barbadokselta sijaitsee vehreä sademetsäsaari Saint Lucia, jossa elämänmeno on hieman rauhallisempaa. Saarella on runsaasti rantoja ja hyvät retkimahdollisuudet. Barbados–Saint Lucia -yhdistelmälomalla vietät viikon molemmilla saarilla. Talven uutuus on Barbados yhdistettynä Grenadaan, jossa pääset ihastelemaan saaren mausteviljelmiä, vesiputouksia ja värikkäitä markkinoita.

Mukavasti tilauslennolla
Tilauslentomme vie sinut suoraan Barbadokselle noin 11 tunnissa. Voit valita kolmen matkustusluokan välillä. Edessäsi istuvan penkin takaosaan on upotettu yksilöllinen näyttö, ja voit viihtyä lennolla viihdejärjestelmän elokuvien ja tv-sarjojen parissa. Lomalentoja lennetään joka toinen viikko joulukuun lopusta maaliskuulle, eli suosituimpana matkustuskautena, jolloin kohteen ilmasto on lomailun kannalta paras. Tervetuloa!

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Barbadokselle meno n. 11 t 30 min. ja paluu n. 12 t 10 min.
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Kuljetus lentokentältä ensimmäiselle Barbadoksen Länsirannikon lomakohteen hotellille n. 45 minuuttia.

Sulje

Suosituimmat hotellit