Uniikki hotelli
Ainoa laatuaan

The Crane Barbados FFFF+

Sijainti yhdellä maailman kauneimmista rannoista

Barbadoksen kaakkoisrannikolla sijaitseva The Crane Barbados kohoaa majesteettisena kalliolla, katse kohti Karibianmerta. Hotellin terassilla voit lepuuttaa silmiäsi Crane Beachin korallinvaaleanpunaisena hohtavalla hiekkarannalla ja sen kristallinkirkkaissa, turkooseissa vesissä. Rantaa ei suotta pidetä yhtenä maailman kauneimmista rannoista. Aamiainen, lounas ja päivällinen sisältyvät matkan hintaan. Lue lisää

Barbadoksen kaakkoisrannikolla sijaitseva The Crane Barbados kohoaa majesteettisena kalliolla, katse kohti Karibianmerta. Hotellin terassilla voit lepuuttaa silmiäsi Crane Beachin korallinvaaleanpunaisena hohtavalla hiekkarannalla ja sen kristallinkirkkaissa, turkooseissa vesissä. Rantaa ei suotta pidetä yhtenä maailman kauneimmista rannoista. Aamiainen, lounas ja päivällinen sisältyvät matkan hintaan.

Oletko suunnittelemassa häämatkaa tai onko muu erityinen syy juhlia? Siinä tapauksessa The Crane on täydellinen valinta.

Varaa huoneisto omalla uima-altaalla
Voit varata joko kaksion tai kolmion omalla uima-altaalla. Kaksioista on merinäköala, kolmioista näkymä on puutarhaan.

The Crane Barbadoksessa vietät rentoa lomaa. Hotellialueelta löydät varmasti lähes kaiken, mitä lomallasi tarvitset.


Täällä on esimerkiksi:
  • 3 ravintolaa (kansainvälinen/karibialainen, japanilainen/thaimaalainen ja italialainen teema)

  • allas- ja snackbaari, jossa tarjoillaan lounasta

  • pikkukauppoja (ruokaa, vaatteita ja matkamuistoja)

  • 2 tenniskenttää

  • kuntosali ja spa-osasto, hierontamadollisuus


…sekä allasalue, joka on jo nähtävyys sinänsä.
Allasalue koostuu 6 uima-altaasta ja yhdestä jacuzzista upeassa ympäristössä laguunimaisine altaineen, siltoineen ja vehreine kasveineen. Sijainti merelle kurkottavalla kalliotasanteella takaa upean näköalan.

Karibian ensimmäinen lomahotelli
Rauhallinen sijainti taivaansinisen meren ja kauniin Crane Beachin äärellä auttoivat luomaan The Crane Barbadoksesta Karibian ensimmäisen lomahotellin. Hotelli rakennettiin vuonna 1887 ja se muistuttaa herraskartanoa korkeine kattoineen, puulattioineen ja autenttisine sisustusratkaisuineen. "Herraskartanocharmi" yhdistyy täällä luonnonkauniiseen ympäristöön luoden hotellista täydellisen rentoutumiseen sopivan paikan.

Täysihoito aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä
Matkan hintaan sisältyy englantilainen aamiainen sekä lounas- ja päivällismenyy. Ateriat tarjoillaan L'Azur-ravintolassa, jonka keittiössä yhdistyy kansainvälisyys ja karibialaisuus.

Perushintaan sisältyy: Majoitus juniorsviitissä tai huoneistossa, täysihoito.

Sulje
Rantaan 100-300 m
Bridgetowniin 21 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
-

Asiakasarvio

Huone -
Hotellipalvelu -
Ruoka -
Asiakasarvio puuttuu, koska hotellista on alle 20 arviota.

Suosituimmat hotellit