Edullinen vaihtoehto
Lomakohteen edullisin

Sunbay FF

Yksinkertainen, pieni keidas

Sunbay on vaatimaton hotellivaihto, jossa neljä henkilöä voi jakaa yhteisen huoneen edullisesti. Oistinsin kalastajakylään kävelet vartissa, lähellä on myös St. Lawrence Gapin suurempi keskusta. Lue lisää

Sunbay on vaatimaton hotellivaihto, jossa neljä henkilöä voi jakaa yhteisen huoneen edullisesti. Oistinsin kalastajakylään kävelet vartissa, lähellä on myös St. Lawrence Gapin suurempi keskusta.

Oistins on tunnettu grillatusta kalasta, kylästä löydät myös pikkuputiikkeja ja paikallista iltaelämää. Suurempi valikoima kauppoja, ravintoloita ja baareja löytyy St. Lawrence Gapista, jonne kävelet noin puolessa tunnissa.
Paikallisbussilla pääset myös nopeasti Länsirannikolla sijaitsevaan Bridgetownin pääkaupunkiin.

Rauhallinen alue
Vaikka hotelli sijaitsee lähellä St. Lawrence Gapia, alue Sunbayn ympärillä on rauhallinen ja miellyttävä esimerkiksi kävelyretkille. Heti kadun toisella puolella on ranta ja kauniina kimalteleva Karibianmeri.

Sunbayn allasalue on rakennettu kuin trooppiseksi keitaaksi vihreine kasveineen, jotka reunustavat aurinkoterassia. Täällä on allas aikuisille, jossa on myös hieman matalampi osa isommille lapsille.

Sunbayn läheisyydessä on myös tenniskenttä ja minigolf.

Huoneet ovat melko pieniä ja sisustettu yksinkertaisesti karibialaiseen tyyliin.

Täysi- tai puolihoito on varattavissa lisämaksusta, mikäli haluat maksaa aterioinnit jo ennen lomaa.

Mahdollisuus varata myös hotellihuoneita, joiden hintaan sisältyy valmiiksi All Inclusive.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamukahvi tai All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit