South Beach FFF+

Hyvä sijainti South Coast Boardwalkilla

South Beachin sijaintia on hankala päihittää! Etelärannikon tunnetuin rantakävelykatu South Coast Boardwalk kulkee aivan hotellin edestä, ja yksi Barbadoksen parhaista rannoista, Rockley Beach, sijaitsee heti kadun toisella puolella. Tämän keskeisemmällä paikalla tuskin voit asua. Jos Barbadoksen aito ja paikallinen ilmapiiri on mitä lomaltasi etsit, on tämä hotelli oikea valinta. Lue lisää

South Beachin sijaintia on hankala päihittää! Etelärannikon tunnetuin rantakävelykatu South Coast Boardwalk kulkee aivan hotellin edestä, ja yksi Barbadoksen parhaista rannoista, Rockley Beach, sijaitsee heti kadun toisella puolella. Tämän keskeisemmällä paikalla tuskin voit asua. Jos Barbadoksen aito ja paikallinen ilmapiiri on mitä lomaltasi etsit, on tämä hotelli oikea valinta.

South Beachin vieressä on ostoskeskus ja suosittu St. Lawrence Gap ja sen ilta- ja huvielämä on vain viiden minuutin taksimatkan päässä. Rantakatu on puolestaan täydellinen kuntoiluun ja ulkoiluun, eikä vähiten kauniiden maisemien takia.

Tarjoilua allasalueella
Jos et halua viettää aikaa Rockley Beachilla, voit mainiosti rentoutua pienellä uima-allasalueella. Täällä sinun ei myöskään tarvitse rasittua ruoan ja juomien hankkimisesta, sillä ne tarjoillaan halutessasi suoraan aurinkotuolillesi.

Aasialainen ravintola ja terassi
Hotelliravintola Fusion, tarjoilee aasialaisia ruokalajeja. Voit syödä joko hotellin eleganteissa sisätiloissa tai ulkona terassilla, jossa tunnelma on rennompi.

Hyvinvarustettu keittiö

South Beachissa on tilavat huoneistot ja hyvinvarustellut keittiöt, jos haluatkin tehdä itse ruokaa jonakin päivänä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, englantilainen aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 200 m
Bridgetowniin 5 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
-

Asiakasarvio

Huone -
Hotellipalvelu -
Ruoka -
Asiakasarvio puuttuu, koska hotellista on alle 20 arviota.

Suosituimmat hotellit