Dover Beach Hotel FF

Rauhallinen ja yksinkertainen hotelli rannalla

Aivan Barbadoksen etelärannikon lomakohteen rannalla sijaitsee yksinkertainen, perheen omistama Dover Beach Hotel. Loikoillessasi aurinkotuolissa rauhallisella allasalueella eteesi levittäytyy panoramanäkymä rannalle ja Karibian turkoosille merelle. Lue lisää

Aivan Barbadoksen etelärannikon lomakohteen rannalla sijaitsee yksinkertainen, perheen omistama Dover Beach Hotel. Loikoillessasi aurinkotuolissa rauhallisella allasalueella eteesi levittäytyy panoramanäkymä rannalle ja Karibian turkoosille merelle.

Auringonlaskun aikaan onkin jo aika hakeutua suosittuun St. Lawrence Gapin keskukseen ja sen vilkkaaseen iltaelämään. The Gap on etelärannikon keskus; täältä löydät kauppoja, ravintoloita, baareja ja yökerhoja.

Kolme rakennusta
Dover Beach Hotel koostuu kolmesta eri rakennuksesta. Calais sijaitsee aivan rannalla – jos varaat yksiön merinäköalalla, asut täällä. Kun varaat yksiön ilman merinäköalaa, asut Goldwaterissa, joka on rakennettu kuin omalle pienelle saarelleen trooppisen puutarhan keskelle. Flowers, kuten nimikin sanoo, sijaitsee keskellä puutarhan kukkaloistoa. Jos haluat asua Flowersissa, varaa kaksio.

Varaa aamiainen tai puolihoito
Dover Beach Hotellissa on mahdollisuus varata lisämaksusta aamiaispöytä tai puolihoito. Varatessasi puolihoidon, voit valita aamiaisen lisäksi joko lounas- tai päivällismenyyn.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit