Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Divi Southwinds FFF

Kaksiot keskellä St. Lawrence Gapia

Perheille soveltuvassa Divi Southwindsissä on tilavia kaksioita ja se sijaitsee keskellä St. Lawrence Gapia. Kävelyetäisyydellä on leveä ja valkea Dover Beach, joka houkuttelee turkoosina kimaltavalla vedellä. Iltaisin voit valita lähialueen kivoista ravintoloista ja klubeista mieleisesi. Lue lisää

Perheille soveltuvassa Divi Southwindsissä on tilavia kaksioita ja se sijaitsee keskellä St. Lawrence Gapia. Kävelyetäisyydellä on leveä ja valkea Dover Beach, joka houkuttelee turkoosina kimaltavalla vedellä. Iltaisin voit valita lähialueen kivoista ravintoloista ja klubeista mieleisesi.

Doverin ranta on täydellinen lapsiperheille, koska leveällä rannalla riittää tilaa lasten juoksennella. Aallot ovat täällä myös pienempiä kuin etelärannikolla yleisesti. Täällä on mahdollista sukeltaa, surffata sekä harrastaa muita vesiaktiviteetteja.

Suuri allasalue ja erillinen lastenallas
Divi Southwinds koostuu suurista ja vehreistä alueista, joilla on mm. tilaa minigolfille ja suurelle uima-altaalle. Lapsia varten on oma uima-allas ja pieni leikkipaikka.

Kampaaja, kuntoilu ja hieronta
Oletko aina halunnut itsellesi kirkkaanvärisin helmin koristellut karibialaiset letit? Nyt voit kääntyä toiveinesi hotellin kampaajan puoleen. Divi Southwinds -hotellilla on lisäksi ravintola, allasbaari, kuntosali, spa, kiva baari rannalla ja mahdollisuus pelata tennistä.

Varaa aamiaispöytä etukäteen...
...niin saat hyvän alun päivällesi.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit