Pientä & kodikasta
Aitoa tunnelmaa

Coconut Court Beach FFF

Rento, karibialainen ilmapiiri

Perheen omistamassa Coconut Court Beachissa on ystävällinen ja välitön tunnelma; täällä tutustut helposti niin hotellin henkilökuntaan kuin muihin hotellivieraisiin. Hotelli sijaitsee Barbadoksen Etelärannikolla, lähellä South Coast Boardwalk -kävelykatua. Lue lisää

Perheen omistamassa Coconut Court Beachissa on ystävällinen ja välitön tunnelma; täällä tutustut helposti niin hotellin henkilökuntaan kuin muihin hotellivieraisiin. Hotelli sijaitsee Barbadoksen Etelärannikolla, lähellä South Coast Boardwalk -kävelykatua.

Pääkaupunki Bridgetownissa ja huvittelukeskus St. Lawrence Gapissa on helppo piipahtaa paikallisbussilla, eikä matka vie kauaa.

Aivan rannalla
Kuten jo hotellin nimi kertoo, asut täällä aivan valkoisella rannalla kookospalmuineen. Aallonmurtaja hotellin edustalla muodostaa altaan, jonka rauhallisissa vesissä niin aikuisten kuin lasten on mukava uida ja snorklata.

Aurinkoterassi ja poreallas
Coconut Court Beach -hotellilla on aurinkoterassi, pieni uima-allas ja poreallas. Hotellissa on myös ravintola, baari ja kauppa, josta voit ostaa rantavaatteita ja matkamuistoja.

Iltapäivän hetkiä rantabaarissa
Kun aurinko on tehnyt päivän tehtävänsä, voit itse tehdä kuten hotellinaapurisi – nauti jääkylmä olut rantabaarissa ja katsele kuinka aurinko hiljalleen painuu Karibian meren ylle.

Asu hotellihuoneessa, varaa puoli- tai täysihoito
Coconut Court Beachin huoneet ovat tilavia ja niiden parvekkeet ovat merelle päin. Palmuista johtuen voi merinäköala olla osittainen.

Aamiainen sisältyy hintaan, mutta halutessasi voit lisäksi varata puoli- tai täysihoidon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamukahvi. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit