Butterfly Beach Hotel FF+

Asu aivan rannalla

Butterfly Beach Hotellin sijainti on lyömätön! Hotelli sijaitsee aivan liidunvalkealla Maxwell-rannalla, Barbadoksen etelärannikolla. Alue on rauhaisa ja levollinen, samalla kuitenkin Oistinsin kalastajakylän palvelut kauppoineen, ravintoloineen, pankkeineen ja huvituksineen ovat lähellä. Ethän jätä väliin Oistinsin Fish Fry Dinneria, joka järjestetään perjantaisin! Lue lisää

Butterfly Beach Hotellin sijainti on lyömätön! Hotelli sijaitsee aivan liidunvalkealla Maxwell-rannalla, Barbadoksen etelärannikolla. Alue on rauhaisa ja levollinen, samalla kuitenkin Oistinsin kalastajakylän palvelut kauppoineen, ravintoloineen, pankkeineen ja huvituksineen ovat lähellä. Ethän jätä väliin Oistinsin Fish Fry Dinneria, joka järjestetään perjantaisin!

Pääkaupunki Bridgetownissa on helppo piipahtaa ostoksilla usein liikennöivillä paikallisbussilla – eikä matka maksa lähes juuri mitään!

Aurinkoterassi ja poreallas
Butterfly Beach Hotel on perheen omistama hotelli, mikä näkyy myös hotellin ystävällisessä ja rennossa tunnelmassa. Täällä tunnet olosi todella kotoisaksi. Voit nauttia auringosta joko puisella aurinkoterassilla tai pienen altaan ympärillä. Voit myös nauttia poreiden rentouttavasta hieronnasta jossain alueen kolmesta porealtaasta.

Ulkoravintola, baari ja viihdeohjelmaa
Hotellin ulkoravintolassa järjestetään viihdeohjelmaa muutamana iltana viikossa. Ennen ruokailua voit käydä maistelemassa paikallista olutta hotellin baarissa.

Butterfly Beach Hotellin huoneet ja huoneistot ovat tilavan tuntuisia ja sisustettu karibialaiseen tapaan vaalein pastellisävyin.

Varaa aamiainen, puolihoito tai täysihoito
Jos haluat suunnitella ja maksaa ateriat etukäteen, voit varata englantilaisen aamiaispöydän, puolihoidon (lounas- tai päivällismenyy) tai täysihoidon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa tai huoneistossa, ei aterioita.

Sulje
Rantaan 25 m
Bridgetowniin 8,5 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On

Suosituimmat hotellit