Bougainvillea Beach Resort FFFF

Rauhallinen ja kodikas, tilavat huoneistot

Perheille soveltuva Bougainvillea Beach Resort sijaitsee aivan pitkän ja koskemattoman Maxwell-rannan äärellä Barbadoksen etelärannikolla. Tarjolla on tilavia yksiöitä ja kaksioita hyvin varustetuilla keittiöillä. Lue lisää

Perheille soveltuva Bougainvillea Beach Resort sijaitsee aivan pitkän ja koskemattoman Maxwell-rannan äärellä Barbadoksen etelärannikolla. Tarjolla on tilavia yksiöitä ja kaksioita hyvin varustetuilla keittiöillä.

Bougainvillea Beach Resortissa päivät kulkevat varsin rauhallisissa merkeissä, tarjolla on aurinkoa, uimista ja aaltojen kohinaa. Auringon laskiessa Karibian mereen herää ympäristö hiljalleen eloon, läheisten St Lawrence Gapin ja Oistinsin houkutellessa illanviettoon iloisilla rytmeillään ja vastagrillatun kalan tuoksulla.

Allasalue rannan puolella
Hyvinhoidetulta allasalueelta voit juosta paljain jaloin rantaan. Lapsille on leikkipaikka, erillinen polskutteluallas sekä kansainvälinen lastenkerho, jossa lapset voivat tutustua eri maista saapuviin uusiin kavereihin.

Varaa ateriat etukäteen
Voit varata joko aamukahvin, puolihoidon tai täysihoidon. Lounaalla ja päivällisellä on kiinteä menyy, lukuun ottamatta kahta iltaa viikossa, jolloin päivällinen tarjotaan noutopöydästä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje
Rantaan 25 m
Bridgetowniin 10 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On

Suosituimmat hotellit