Edullinen vaihtoehto
Lomakohteen edullisin

Barbados Beach Club FF+

Mutkaton All Inclusive -hotelli

Vaatimaton Barbados Beach Club on hintatietoisen lomailijan valinta. All Inclusive sisältyy hintaan, joten aamiainen, päivän ateriat ja ruokajuomat, paikalliset päivä- ja iltajuomat sekä osa aktiviteeteista on jo maksettu valmiiksi ennen varsinaista lomaa. Lue lisää

Vaatimaton Barbados Beach Club on hintatietoisen lomailijan valinta. All Inclusive sisältyy hintaan, joten aamiainen, päivän ateriat ja ruokajuomat, paikalliset päivä- ja iltajuomat sekä osa aktiviteeteista on jo maksettu valmiiksi ennen varsinaista lomaa.

Täällä lomailet rauhallisessa ympäristössä idyllisellä Etelärannikolla, liidunvalkean rannan äärellä. Rauhallisesta sijainnista huolimatta, täältä ei ole pitkä matka Barbadoksen parhaimpaan ostos- ja iltaelämän keskittymään. Jos haluat tutustua pääkaupunki Bridgetowniin, pääset tänne nopeasti ja helposti paikallisbussilla.

Minigolf, tennis ja uima-allas
Barbados Beach Clubin palveluita ovat muun muassa uima-allas, ravintola, allasbaari, tennis, matkamuistomyymälä, kuntoiluhuone, minigolf ja viihdeohjelmaa muutamana iltana viikossa.

Hotellin vieraat kerääntyvät mielellään aurinkoterassille allasbaarin tuntumaan. Allasbaarista voit noutaa jääkylmää juotavaa ja antaa katseesi vaeltaa horisonttiin Karibian turkoosille merelle ja vaaleansiniselle taivaalle.

Barbados Beach Clubin huoneet ovat yksinkertaisesti sisustettuja karibialaisin värisävyin ja kuosein.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit