Amaryllis Beach Resort FFF

Rauhallinen sijainti ja mahdollisuus All Inclusiveen

Pääkadulta poiketessa, rauhallisen laguunirannan kätköistä löytyy ruotsalaisten omistuksessa oleva Amaryllis Beach Resort. Voit valita majoitukseksi kahden hengen hotellihuoneen, yksiön tai kaksion. Mahdollisuus varata myös All Inclusive! Lue lisää

Pääkadulta poiketessa, rauhallisen laguunirannan kätköistä löytyy ruotsalaisten omistuksessa oleva Amaryllis Beach Resort. Voit valita majoitukseksi kahden hengen hotellihuoneen, yksiön tai kaksion. Mahdollisuus varata myös All Inclusive!

Mikäli haluat piipahtaa Barbadoksen värikkäässä pääkaupungissa, Bridgetown sijaitsee vain muutaman kilometrin paikallisbussi- tai taksimatkan päässä pohjoisessa. Kuvankauniseen Etelärannikkoon tutustut seuraamalla puupäällysteistä South Coast Boardwalk -kävelykatua itään.

Ravintola, baari ja mukava allasalue
Jos puolestaan haluat vain rentoutua ja nauttia olostasi hotellilla, Amaryllis Beach Resortilla on paljon tarjottavana. Hotellilla on ravintola, baari, snackbaari ja mukava allasalue. Alueella on myös Chattel Plaza, josta löydät lisää ravintoloita ja baareja sekä span, jacuzzin, kuntoilutilan, kampaamon, pelihallin ja matkamuistomyymälän.

Varaa All Inclusive
Jos haluat varata aterioita etukäteen, voit varata joko aamiaisen noutopöydästä tai hotellihuoneen/huoneiston, jonka hintaan sisältyy All Inclusive (kaikki päivän ateriat, ruokajuomat, paikalliset ilta- ja päiväjuomat sekä tietyt hotellin aktiviteetit).

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa tai huoneistossa, ei aterioita
TAI
Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa tai huoneistossa, All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit