Barbadoksen etelärannikko

Heittäydy pitkäksesi valkoiselle rannalle tai snorklaa merikilpikonnien kanssa. Skoolaa punch rommilla ja nauti grillattua lentokalaa romanttisessa ravintolassa meren äärellä. Barbadoksesta on tullut yksi Karibian suosituimmista saarista, ja kauttamme pääset sinne mukavasti suoralla tilauslennolla Pohjolasta. Etelärannikon hotellivalikoimassamme on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista Perhelöytöihin. Lue lisää

Heittäydy pitkäksesi valkoiselle rannalle tai snorklaa merikilpikonnien kanssa. Skoolaa punch rommilla ja nauti grillattua lentokalaa romanttisessa ravintolassa meren äärellä. Barbadoksesta on tullut yksi Karibian suosituimmista saarista, ja kauttamme pääset sinne mukavasti suoralla tilauslennolla Pohjolasta. Etelärannikon hotellivalikoimassamme on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista Perhelöytöihin.

Barbadoksen Etelärannikolta löydät saaren värikkäimmän lomatunnelman. Rannat ja viehättävät lomakohteet sijaitsevat vieri vieressä, ja useimmista hotelleistamme on vain kävelymatka pikkukauppoihin, hauskasti sisustettuihin baareihin ja tasokkaisiin ravintoloihin. Paikallisbussilla tai taksilla pääset vaivattomasti pääkaupunki Bridgetownin tai tunnelmalliselle South Coast Boardwalkille, rannan äärelle.

Hotelleja joka makuun ja joka lompakolle
Valikoimassamme on hotelleja kahden tähden Edullisista vaihtoehdoista esimerkiksi häämatkalle sopivaan Uniikkiin hotelliin, The Crane Barbadokseen. The Crane sijaitsee hieman kauempana idässä, paratiisiranta Crane Beachin äärellä. Vaihtoehtoja löytyy myös seuraavista hotelliluokista: Perhelöytö, Parhaalla paikalla sekä Pientä ja kodikasta, joista oma suosikki löytyy varmasti jokaiselle.

Koralliriuttoja ja merikilpikonnia
Barbadokseen on helppo tutustua, saari on vain 34 km pitkä ja 23 km leveä. Se on muodostunut osin korallista, mikä saa sen kuuluisat rannat hohtamaan valkoisesta aina himmeän vaaleanpunaiseen. Lähes koko saarta kiertää koralliriutta, joten kohde on täydellinen snorklaukseen ja sukellukseen. Toinen wow-kokemus on uinti merikilpikonnien kanssa, joista onkin tullut saaren symboli.

Ystävällinen palvelu
Barbados itsenäistyi vuonna 1966, 340 brittiläisen siirtomaahallintovuoden jälkeen. Tästä syystä voit kohdata saarella suhteellisen paljon englantilaisia, sekä vakituisissa asukkaissa että lomalaisissa. Saaren asukkaat puhuvat hyvää englantia ja ravintoloissa ja hotelleissa työskentelevillä on myös useimmiten valtiollinen matkailualan koulutus, mikä näkyy lomailijoiden ammattimaisessa palvelussa ja ystävällisessä kohtelussa.

Retkiä merellä ja maalla
Laajassa retkivalikoimassamme on mm. koko päivän kestävä saarikierros, katamaraaniristeily, sukellusveneretkiä, snorklausretki merikilpikonnien luo, grillipäivällisen sisältämä beach party ja luontoretki sekä Harrison’s Cave -tippukiviluolaan että luonnonsuojelualueelle, jossa asuu marakatteja. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Häät paratiisissa
Retket-välilehdeltä löydät tietoa kolmesta erilaisesta hääpaketistamme. Kaikki sisältävät englanninkielisen hääsuunnittelijan palvelut, kuohuviinit, hääkakun, kukat sekä vihkimisen rannalla tai puutarhassa. Paketeista hienoin sisältää lisäksi hääkuvan, hääillallisen, yhden päivän spa-hoidon molemmille sekä paljon muuta.

Yhdistä Barbados lomaan Saint Lucialla tai Grenadassa
Kaksi Karibian saarta yhden loman aikana! Täydellinen yhdistelmä sinulle, joka haluat kokea lomallasi enemmän. Vain 45 minuutin lentomatkan päässä Barbadokselta sijaitsee vehreä, sademetsien Saint Lucia, jossa elämän tahti on hieman verkkaisempaa. Rantoja ja retkimahdollisuuksia saarella on runsaasti. Barbados–Saint Lucia yhdistelmälomalla vietät viikon kummallakin saarella. Talven uutuus on Barbados–Grenada -yhdistelmäloma, jonka aikana pääset tutustumaan Grenadan mausteviljelmiin, vesiputouksiin ja värikkäisiin markkinoihin.

Mukavasti tilauslennolla Pohjolasta
Tilauslentomme vie sinut Barbadokselle noin 11 tunnissa. Voit valita kolmen matkustusluokan välillä. Edessäsi istuvan penkin takaosaan on upotettu yksilöllinen näyttö, ja voit viihtyä lennolla viihdejärjestelmän elokuvien ja tv-sarjojen parissa. Lomalentoja lennetään joka toinen viikko joulukuun lopusta maaliskuulle, eli suosituimpana matkustuskautena, jolloin kohteen ilmasto on lomailun kannalta paras. Tervetuloa!

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Barbadokselle meno n. 11 t 30 min. ja paluu n. 12 t 10 min.
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Kuljetus lentokentältä ensimmäiselle Barbadoksen etelärannikon hotellille n. 30 minuuttia.

Sulje

Suosituimmat hotellit