Finnmatkojen Barbados

Barbados

Rantoja kuin suoraan elokuvista, snorklausta merikilpikonnien kanssa ja ripaus karibialaista koreilua. Siinä muutamia syitä siihen, miksi Barbados on ansainnut maineensa Karibian vetovoimaisimpana lomakohteena. Finnmatkat vie sinut suoraan Barbadokselle noin 10 tunnissa. Lue lisää

Rantoja kuin suoraan elokuvista, snorklausta merikilpikonnien kanssa ja ripaus karibialaista koreilua. Siinä muutamia syitä siihen, miksi Barbados on ansainnut maineensa Karibian vetovoimaisimpana lomakohteena. Finnmatkat vie sinut suoraan Barbadokselle noin 10 tunnissa.

Valittavanasi on kolmisenkymmentä erilaista hotellia Barbadoksen etelärannikolla ja Barbadoksen länsirannikolla, aina Edullisen vaihtoehdon hotelleista tasokkaisiin De luxe- hotelleihin. Kun haluat kokea Karibiaa laajemmin, yhdistää lomaasi Barbadoksella vihreän sademetsien saaren Saint Lucian. Tai talven uutuuden, Grenadan, joka houkuttelee katumarkkinoillaan ja rennolla ilmapiirillään. Edullisempaa ja vaivattomampaa Karibian unelmalomaa tuskin on!

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Barbados