Pientä & kodikasta
Aitoa tunnelmaa

Argo FFFF

Täydellinen hotelli perheille

Hinta alk.
513 e688 e
25.09.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Huoneistohotelli Argo sijaitsee rauhallisella ja mukavalla alueella Rethymnonin pitkän rantakadun päässä. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä ja lähistöllä on sekä paikallisia kauppoja että ruokakauppa. Huoneistot ovat tilavia ja hyvinvarustettuja. Lue lisää
Hinta alk.
513 e688 e
25.09.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Huoneistohotelli Argo sijaitsee rauhallisella ja mukavalla alueella Rethymnonin pitkän rantakadun päässä. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä ja lähistöllä on sekä paikallisia kauppoja että ruokakauppa. Huoneistot ovat tilavia ja hyvinvarustettuja.

Argon allasalue sijaitsee meren puolella. Altaassa on erillinen osa lapsille ja valoisalla aurinkoterassilla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Mikäli vilkkaampi elämä ja ostokset houkuttelevat, pääset Rethymnonin keskustaan kätevästi paikallisbussilla. Lähin bussipysäkki sijaitsee kävelymatkan päässä hotellilta, toinen vaihtoehto on kulkea merta myötäilevää rantakatua.

Argon huoneistot ovat tilavia, tiski- ja pesukoneilla varustettuja ja kaikissa on parveke tai maaparveke. Kaikki lapsiperheiden tarpeet huomioiden.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • Pientä & kodikasta

  • Kesä 2014

  Olympia FFF

  Yksinkertaiset huoneistot lähellä Rethymnonin rantaa
 • Pientä & kodikasta

  • Kesä 2014

  Astali FFF

  Täydellinen aktiviiseen kaupunki-lomailuun
 • Pientä & kodikasta

  • Kesä 2014

  Aristea FFF+

  Kodikas hotelli rannalla