Lentoasemalla

Lentoasemalla

Finnmatkojen edustaja lentokentällä

Finnmatkojen lentokenttäedustajaa ei ole Suomen lentokentillä. Mikäli matkalle lähtösi estyy viime hetkellä esim. sairastumisen vuoksi, ilmoita peruutuksesta viivytyksettä Finnmatkojen asiakaspalveluun puhelimitse.

http://www.finnmatkat.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta/  

Omalla autolla lentokentälle

Lentoparkin kaukopysäköinti sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä osoitteessa Tikkurilantie 151. Valvotulta pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus lentoasemalle ja takaisin.

Lisäämällä Lentoparkin pysäköinnin matkavarauksellesi ennen matkalle lähtöä saat Paikkatakuun sekä säästät yleensä jopa 10-15% normaalihinnasta. 

Varaa pysäköinti:

  • Matkavarauksen yhteydessä
  • Minun lomani -sivulla viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.
  • Finnmatkojen asiakaspalvelun kautta viimeistään 48 h ennen lähtöä. 

Etukäteen maksettu pysäköinti lunastetaan näyttämällä lentolippu Lentoparkin kassalla. Lentolippu näytetään loman jälkeen Lentoparkin kassalla ennen kuin Lentoparkista poistutaan.

Lue ja printtaa matkaan mukaan Lentoparkin toimintaohjeet (PDF). Lisätietoja pysäköinnistä sekä ajo-ohjeet löydät myös Lentoparkin nettisivuilta

Jatkolennot

Varaa riittävästi (vähintään 2,5 tuntia) vaihtoaikaa lentojen välille.

Huomioithan, että lentojen aikatauluihin voi tulla myös muutoksia. Suosittelemme siksi varaamaan jatkolennot, joita voi muuttaa. 

Linja-autolla lentokentälle

Monelta paikkakunnalta on suoria linja-autovuoroja Helsinki – Vantaan lentokentälle. Lisätietoja Matkahuollosta. Helsingin keskustasta pääset lentoasemalle Finnairin lentobussilla. Katso aikataulut Finnairin sivuilta. Lentoasemalle pääsee myös HSL:n vuoroilla.

Hotelliyöpyminen lentokentällä tai Helsingissä

Mikäli olet lähdössä aikaisella aamulennolla tai palaat illalla myöhään voit aloittaa tai päättää lomasi mukavasti levänneenä Helsingissä tai lentokentällä.


Edullista majoitusta Helsinki-Vantaalla

Airport Hotel Pilotin seuramatkahinnat löydät täältä. Tiedustelut suoraan hotellista. Sähköposti hotel.pilotti@airporthotelpilotti.fi tai puhelin (+358) (0)600 550 985, airporthotelpilotti.fi. Mainitse, että olet Finnmatkojen asiakas.

Airport Hotel Bonus Inn tarjoaa myös sopimushintaista majoitusta Finnmatkojen asiakkaille. Puhelin (+358) (09) 825 511. Bonus Inn -hinnat »