Lentoasemalla

Lentoasemalla

Finnmatkojen edustaja lentokentällä

Palvelupisteemme Helsinki-Vantaan lentokentällä  sijaitsee tulokerroksessa, saapuvat 1- ja saapuvat 2A -tuloaulojen välisessä yhdyskäytävässä. Edustajamme (puh 09-821 008) on paikalla kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Jos matkalle lähtösi estyy viime hetkellä esim. sairastumisen vuoksi, ilmoita peruutuksesta viivytyksettä edustajallemme, jos puhelinpalvelumme ei ole avoinna.

Muilla lentokentillä ei ole paikalla Finnmatkojen omaa edustajaa. Ilmoita muualta kuin Helsingistä alkavien matkojen kohdalla viime hetken peruutuksesta viivytyksettä Finnmatkojen puhelinpalveluun.  

Omalla autolla lentokentälle

Lentoparkin kaukopysäköinti sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä osoitteessa Tikkurilantie 151. Valvotulta pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus lentoasemalle ja takaisin.

Lisäämällä Lentoparkin pysäköinnin matkavarauksellesi ennen matkalle lähtöä saat Paikkatakuun sekä säästät yleensä jopa 10-15% normaalihinnasta. 

Varaa pysäköinti:

  • Matkavarauksen yhteydessä
  • Minun lomani -sivulla viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.
  • Finnmatkojen asiakaspalvelun kautta viimeistään 48 h ennen lähtöä. 

Etukäteen maksettu pysäköinti lunastetaan näyttämällä lentolippu Lentoparkin kassalla. Lentolippu näytetään loman jälkeen Lentoparkin kassalla ennen kuin Lentoparkista poistutaan.

Lisätietoja pysäköinnistä sekä ajo-ohjeet löydät Lentoparkin nettisivuilta

Jatkolennot

Varaa riittävästi (vähintään 2,5 tuntia) vaihtoaikaa lentojen välille.

Huomioithan, että lentojen aikatauluihin voi tulla myös muutoksia. Suosittelemme siksi varaamaan jatkolennot, joita voi muuttaa. 

Linja-autolla lentokentälle

Monelta paikkakunnalta on suoria linja-autovuoroja Helsinki – Vantaan lentokentälle. Lisätietoja Matkahuollosta. Helsingin keskustasta pääset lentoasemalle Finnairin lentobussilla. Katso aikataulut Finnairin sivuilta. Lentoasemalle pääsee myös HSL:n vuoroilla.

Hotelliyöpyminen lentokentällä tai Helsingissä

Mikäli olet lähdössä aikaisella aamulennolla tai palaat illalla myöhään voit aloittaa tai päättää lomasi mukavasti levänneenä Helsingissä tai lentokentällä.

Asiakkaamme voivat  tehdä huonevarauksen erikoishintaan Restel-ketjun hotelleihin.

Edullista majoitusta Helsinki-Vantaalla

Best Western Airport Hotel Pilotin seuramatkahinnat löydät täältä. Tiedustelut suoraan hotellista. Sähköposti hotel.pilotti@bwpilotti.fi tai puhelin (+358) (0)9 329 48 00, hotellipilotti.fi. Mainitse, että olet Finnmatkojen asiakas.

Airport Hotel Bonus Inn tarjoaa myös sopimushintaista majoitusta Finnmatkojen asiakkaille. Puhelin (+358) (09) 825 511. Bonus Inn -hinnat »

Kysy lisää Finnmatkojen asiakaspalvelusta numerosta 0303 60 640.

Tavarasäilytys lentoasemalla

Airpro Travel Services 24h-palvelupisteeseen Helsinki-Vantaan lentoasemalla voit jättää säilytykseen talvivaatteet, auton avaimet tai muut ylimääräiset matkatavarat.

Palvelupisteen kautta voit myös varata hotellihuoneen, ostaa matkavakuutuksen tai Matkahuollon lippuja. Avoinna 24 t/vrk. Puh 0600-03360(1,46e min+ppm).