Lentoasemalla

Lentoasemalla

Finnmatkojen edustaja lentokentällä

Finnmatkojen lentokenttäedustajaa ei ole Suomen lentokentillä. Mikäli matkalle lähtösi estyy viime hetkellä esim. sairastumisen vuoksi, ilmoita peruutuksesta viivytyksettä Finnmatkojen asiakaspalveluun puhelimitse.

http://www.finnmatkat.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta/  

Omalla autolla lentokentälle

Lentoparkin kaukopysäköinti sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä osoitteessa Tikkurilantie 151. Valvotulta pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus lentoasemalle ja takaisin.

Lisäämällä Lentoparkin pysäköinnin matkavarauksellesi ennen matkalle lähtöä saat Paikkatakuun sekä säästät yleensä jopa 10-15% normaalihinnasta. 

Varaa pysäköinti:

  • Matkavarauksen yhteydessä
  • Minun lomani -sivulla viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.
  • Finnmatkojen asiakaspalvelun kautta viimeistään 48 h ennen lähtöä. 

Etukäteen maksettu pysäköinti lunastetaan näyttämällä lentolippu Lentoparkin kassalla. Lentolippu näytetään loman jälkeen Lentoparkin kassalla ennen kuin Lentoparkista poistutaan.

Lisätietoja pysäköinnistä sekä ajo-ohjeet löydät Lentoparkin nettisivuilta

Jatkolennot

Varaa riittävästi (vähintään 2,5 tuntia) vaihtoaikaa lentojen välille.

Huomioithan, että lentojen aikatauluihin voi tulla myös muutoksia. Suosittelemme siksi varaamaan jatkolennot, joita voi muuttaa. 

Linja-autolla lentokentälle

Monelta paikkakunnalta on suoria linja-autovuoroja Helsinki – Vantaan lentokentälle. Lisätietoja Matkahuollosta. Helsingin keskustasta pääset lentoasemalle Finnairin lentobussilla. Katso aikataulut Finnairin sivuilta. Lentoasemalle pääsee myös HSL:n vuoroilla.

Hotelliyöpyminen lentokentällä tai Helsingissä

Mikäli olet lähdössä aikaisella aamulennolla tai palaat illalla myöhään voit aloittaa tai päättää lomasi mukavasti levänneenä Helsingissä tai lentokentällä.

Asiakkaamme voivat  tehdä huonevarauksen erikoishintaan Restel-ketjun hotelleihin.

Edullista majoitusta Helsinki-Vantaalla

Best Western Airport Hotel Pilotin seuramatkahinnat löydät täältä. Tiedustelut suoraan hotellista. Sähköposti hotel.pilotti@bwpilotti.fi tai puhelin (+358) (0)9 329 48 00, hotellipilotti.fi. Mainitse, että olet Finnmatkojen asiakas.

Airport Hotel Bonus Inn tarjoaa myös sopimushintaista majoitusta Finnmatkojen asiakkaille. Puhelin (+358) (09) 825 511. Bonus Inn -hinnat »

Kysy lisää Finnmatkojen asiakaspalvelusta numerosta 0303 60 640.

Tavarasäilytys lentoasemalla

Airpro Travel Services 24h-palvelupisteeseen Helsinki-Vantaan lentoasemalla voit jättää säilytykseen talvivaatteet, auton avaimet tai muut ylimääräiset matkatavarat.

Palvelupisteen kautta voit myös varata hotellihuoneen, ostaa matkavakuutuksen tai Matkahuollon lippuja. Avoinna 24 t/vrk. Puh 0600-03360(1,46e min+ppm).