Matkaehdot, muutokset ja hinnoittelut

Matkaehdot

Tutustu ennen matkan varaamista Yleisiin valmismatkaehtoihin ja Finnmatkojen lisäehtoihin. Tästä matkaehtoihin
Valmismatkoja koskeva lainsäädäntö löytyy myös Kuluttajaviraston internetsivuilta ja lainsäädännön soveltamiseen voi tutustua Kuluttajariitalautakunnan nettisivuilla.

Äkkilähdöt

Äkkilähtö 2 ja 3 -majoitukset ovat määrittelemättömiä majoituksia. Lisätiedot ja ehdot

Muutokset

Varaamassasi matkassa voi tapahtua muutoksia, esim. lentoaikataulu voi muuttua, lento voi myöhästyä tai valitsemasi hotellin vieressä voidaan aloittaa rakennustyö. Saatuamme tiedon tärkeistä, olennaisista muutoksista, ilmoitamme ne joko kirjeitse, sähköpostitse tai puhelimitse. Reittilennoilla, niiden erityisluonteen vuoksi, aikataulumuutokset ja muutokset välilasku- tai koneenvaihtopaikoissa ovat jopa tavallisempia kuin tilauslennoilla.

Finnmatkat tekee parhaansa matkanteon sujuvuuden eteen, mutta odotteluun koneenvaihtojen yhteydessä kannattaa varautua. Olennaisista, tärkeistä muutoksista ilmoitamme joko kirjeitse tai puhelimitse niin pian kun saamme ne tietoomme.

Koko matkasarja tai matkasarjan yksittäinen lähtö voidaan yleisten valmismatkaehtojen (kohta 12.1) perusteella peruuttaa, jos matkalle tai matkasarjaan kokonaisuutena ei ole ilmoittautunut sen toteuttamisen edellyttämää matkustajamäärää.

Tema-kiertomatkojen toteuttaminen edellyttää yleensä vähintään 15-25 matkustajaa.

Hinnat ja alennukset

Finnmatkat pidättää oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin esitteen ja hinnaston julkaisemisen jälkeen. Uuden esitteen ilmestyessä ilmoitamme erikseen hintojen voimassaoloajat.
Tarkista voimassa oleva hinta matkavarauksen yhteydessä. Tarjoushinnat voivat muuttua päivittäin tai useamminkin. Muut kuin tarjoushinnat ovat voimassa viikon kerrallaan perjantaista perjantaihin.

Matkan kesto

Matkan kesto ilmenee matkalle lähtö- ja paluuaikojen erotuksesta. Viikon matkan kesto on pääsääntöisesti 8 matkustuspäivää, mikä sisältää 7 hotellivuorokautta (yöpymistä hotellissa). Vastaavasti kahden viikon matkan kesto on pääsääntöisesti 15 matkustuspäivää (14 hotellivuorokautta) jne. Kts. myös kohdat Saapuminen lomakohteeseen ja Kotiinpaluu. Finnmatkoilta ei voi varata kestoltaan yli neljän viikon valmismatkaa.

Palvelumaksu

Kun matka varataan Finnmatkojen lomamyymälästä tai puhelinmyynnistä, on palvelumaksu 12 e/varaus. Palvelumaksua ei veloiteta nettivarauksista. Muusta matkatoimistosta varattaessa palvelumaksu suuruus vaihtelee matkatoimistosta riippuen.

Loading...